afrodita logotip

UNIKATNO ŠIVANJE

Šivanje vseh vrst oblačil po želji stranke

siv  Smučarski kompleti

siv  Windstopperji

siv  Športne in pohodniške hlače

siv  Ostala oblačila za prosti čas

siv  Maturantske in svečane obleke

siv  Popravila/predelava vseh vrst oblek

siv  Izdelava krojev

siv  Razmnoževanje krojevafrodita-telefonska

Šiviljstvo in Krojaštvo

Šivanje oblek po meri. Izdelava vseh vrst oblačil za ženske, moške in otroke.

Modne Kreacije "Afrodita" - Splošni pogoji

POGOJI POSLOVANJA

Spletno stran Modne Kreacije "Afrodita" upravlja podjetje , Vilma Slapnik s.p., Brdo 11, 3341 Šmartno ob Dreti (v nadaljevanju ponudnik).

Ko obiščete in kupujete preko naše spletne strani se smatra, da ste seznanjeni s splošnimi pogoji in pogoji poslovanja spletne strani Modne Kreacije "Afrodita" in se z njimi tudi strinjate. Predlagamo, da si jih skrbno preberete.

Splošni pogoji so sestavljeni v skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov (ZVPot-UPB2) na podlagi priporočil GZS in mednarodnih kodeksov za e-poslovanje Splošni pogoji poslovanja obravnavajo delovanje spletne strani Modne Kreacije "Afrodita" (www.afrodita-modnekreacije.si), pravice uporabnika ter poslovni odnos med ponudnikom in kupcem.

OMEJITEV ODGOVORNOSTI

Ponudnik ne prevzema odgovornosti za morebitne posledice pri uporabi spletne strani Modne Kreacije "Afrodita" in vanje vključenih vsebin. Ponudnik si pridržuje pravico kadarkoli spreminjati vsebino spletne strani Modne Kreacije »Afrodita« brez predhodnega obvestila in ne prevzema odgovornosti za morebitne posledice teh sprememb. Ponudnik si prizadeva predstaviti kar najbolj točne in ažurne informacije, toda morebitnih napak na straneh Modne Kreacije "Afrodita" glede cen, dobavnih rokov, opisov izdelkov idr. ne izključuje in zanje ne prevzema nobene odškodninske ali druge odgovornosti. Ponudnik se trudi zagotoviti natančne fotografije prodajnih artiklov, vendar je potrebno vse fotografije jemati kot simbolične. Vsak artikel je namreč unikaten. Ponudnik si pridržuje pravico, da pogoje poslovanja spremeni kadarkoli in na kakršenkolinačin ne glede na razlog in brez predhodnega opozorila.

CENE

Pri nakupu veljajo cene in popusti v trenutku oddaje naročila. Ponudnik ni identificiran za namene DDV, zato so cene na spletni strani brez DDV-ja. Vse cene so navedene v evrih (EUR).

POSTOPEK NAKUPA

Naročilo se izvrši preko e-maila: info@afrodita-modnekreacije.si ali EShopa "Afrodita" Modne keracije. Po oddaji naročila ima kupec v roku ene ure možnost, da naročilo prekliče, tako da na isti e-mail napiše, katero naročilo želi preklicati. Če kupec naročila ne prekliče, gre naročilo v nadaljnjo obdelavo, ko ponudnik naročilo potrdi. Ponudnik tudi obvesti kupca, če izdelka ni na zalogi ter o dobavnih rokih v tem primeru. Če je dobavna doba izdelka, ki ga ni na zalogi zelo dolga, lahko kupec to sporoči ponudniku, ki bo naročilo storniral. Ponudnik ne prevzema nobene odgovornosti za škodo, ki bi nastala zaradi daljših dobavnih rokov ali zaradi nedobave blaga, ki ga ponudnik nima na zalogi.

Naročilo je osnova za izdajo računa, ki je hkrati pogodba med kupcem in ponudnikom.

PRAVICA DO ODSTOPA OD NAKUPA, VRAČILO BLAGA (ne velja za opravljene storitve)

Potrošnik ima pravico, da v 14 dneh od prevzema blaga podjetju sporoči (na kontakni e- naslov: info@afrodita-modnekreacije.si), da odstopa od pogodbe, ne da bi mu bilo treba navesti razlog za svojo odločitev. Stroške dostave pri vrnitvi ali menjavi blaga krije kupec. V primeru reklamacije kateregakoli paketa, ki vsebuje blago in storitve, se kupcu povrnejo stroški blaga po ceniku na spletni strani Modne Kreacije "Afrodita". Stroški storitev se ne morejo reklamirati.

PLAČILO IN DOSTAVA

Spletna stran Modne Kreacije "Afrodita" omogoča naslednje načine plačila:

  • plačilo po povzetju, kjer kupec plača tudi provizijo Pošte Slovenije,
  • plačilo po predračunu z nakazilom na TRR,
  • osebni prevzem.

V primeru nakazila na TRR ponudnik pošlje kupcu obvestilo o računu, kamor je potrebno nakazati kupnino.

Dobavni rok za izdelke na zalogi je od 3-5 dni, za izdelke, ki niso na zalogi pa največ do 21 delovnih dni. Ponudnik bo blago oziroma storitev dostavil v dogovorjenem roku. Dostavo pošiljk opravlja Pošta Slovenije, vendar si ponudnik pridržuje pravico izbrati drugo dostavno službo, če bo s tem naročilo izpolnil bolj učinkovito. Stroški pošiljanja so odvisni od teže izdelka in trenutno veljavnega cenika Pošte Slovenije, ne glede na število izdelkov. Pri naročilu nad 50 € je poštnina brezplačna. Pri plačilu po povzetju Pošta Slovenije dodatno zaračuna provizijo po trenutno veljavnem ceniku.

PRITOŽBE IN SPORI

Ponudnik spoštuje veljavno zakonodajo o varstvu potrošnikov. V primeru, da pride do pritožbe, se le-ta odda prek e-poštnega naslova: info@afrodita-modnekreacije.si. Ponudnik se zaveda, da je bistvena značilnost potrošniškega spora, vsaj kar zadeva sodno reševanje, njegova nesorazmernost med ekonomsko vrednostjo zahtevka in stroški, ki nastanejo pri reševanju spora. To je tudi glavna ovira, da potrošnik ne sproži spora pred sodiščem. Zato si ponudnik prizadeva po svojih najboljših močeh, da se morebitni spori rešijo sporazumno.

V primeru sodnega spora je pristojno sodišče v Velenju.

ŽENSKE OBLEKE

Šivanje po meri - Svečane obleke, smučarski kompleti, windstopperji.

MOŠKE OBLEKE

Šivanje po meri - Svečane obleke, smučarski kompleti, windstopperji.

OTROŠKE OBLEKE

Obleke na zalogi - Za male princese in male prince ter razni dodatki.

MODNA REVIJA

Izposoja oblek - Galerija slik Afrodita Jesen 2013 in Pomlad 2014.

ansambel-golte

MODNE KREACIJE "AFRODITA"

Pošlji e-pošto

Naši cilji so:

  • Izdelati oblačila v katerih vam je udobno, hkrati pa ste modni, unikatni in seveda atraktivni.
  • Vzeti si čas za stranko, prisluhniti njenim željam in razumeti njene predstave.
  • Upoštevati želje stranke, ter seveda dodati svoj pridih, kar privede do čudovitih rezultatov.
  • Osrečiti in zadovoljiti stranko.

MODNE KREACIJE

"AFRODITA"

Vilma Slapnik s.p.

Šiviljstvo in Krojaštvo

Tel.: 040 419 886

E-mail: info@afrodita-modnekreacije.si

Brdo 11, 3341 Šmartno ob Dreti